Blaklader

Min €
Max €
  • Type
  • Kleur
  • Materiaal
  • Eigenschappen
Pagina 1 van 7


Functioneel gekleed, veilig en stijlvol!

Blåkläder's motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, die het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. In hun nieuwe catalogus hebben ze naast normale werkkleding en een casual lijn een compleet nieuw assortiment vlamvertragende kleding voor mensen die werken met lasapparatuur en elektrische installaties.

De kleding die wij van Blåkläder verkopen kan tegen smerige werkplaatsen, stof en (wanneer vermeld) vlammen. Een ding is zeker, in hun catalogus zul je geen stropdas vinden. Echte werkkleding wordt zonder gedragen!

E-werkbroeken.nl is officieel leverancier van Blaklader workwear. Dat betekent dat je bij ons het complete assortiment van dit jaar kunt bestellen. Mis je in de webshop nog iets uit de laatste catalogus, neem dan contact op voor een prijsopgave en informatie.

 

Blaklader werkbroek

Wij hebben een ruime keuze van Blaklader werkbroeken. In principe kunnen wij als dealer elke werkbroek leveren maar ons assortiment is nauwkeurig samengesteld met veruit de beste Blaklader werkbroeken. Kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste broek of wil je een compleet overzicht? Begin dan hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »