Blaklader Heren Tuinbroeken/Overalls maatinfo

BlakladerVoor overalls en tuinbroeken heb je zowel onder als boven wat afmetingen nodig. Meet je bovenwijdte (breedste punt, taille wijdte (smalste punt), heupwijdte (breedste punt) en binnenbeenlengte (zie foto 2) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er het beste bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren


Let op! Overalls vallen altijd ruim en groter uit omdat ze gemaakt zijn om boven andere kleding te dragen. Bestel dus bij twijfel minimaal 1 maat kleiner.
Kies vervolgens de best passende maat aan de hand van de afmetingen:

Normale pasvorm

Overalls vallen ook bij een normale pasvorm ruim uit. Rond dus af naar beneden.
Blaklader maattabel overalls en tuinbroeken

Bredere pasvorm

Bij slechts enkele tuinbroeken en overalls is het mogelijk om een bredere maat te bestellen. Deze heeft dan wel de normale lengtemaat, maar valt wat ruimer uit in de breedte. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de D die voor het getal staat.

Blaklader bredere maattabel overalls en tuinbroeken

Langere lichaamslengte

Bij een aantal tuinbroeken en overalls is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 4 centimeter langer uit. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de extra 1 die voor het getal staat (150, 152, of simpelweg "Lengtemaat 150").

Blaklader langere maattabel overalls en tuinbroekenGeslaagd? Nu kun je de best passende Blaklader werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Blaklader heren tuinbroeken en overallsOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »