Tricorp Overalls maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor tuinbroeken en overalls van Tricorp.

Meet je bovenwijdte (breedste punt), taillewijdte (smalste punt) en binnenbeenlengte (zie foto 2) en eventueel nog je totale lengte in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen:

Herenmaten

(Afmetingen staan vermeld in centimeters)


Langere lichaamslengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit.
Bij Tricorp artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze een getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven en zoek een tuinbroek of overall die beschikbaar is in lengtematen.Geslaagd? Nu kun je de best passende Tricorp tuinbroek of overall bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Tricorp overallsOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »