Mascot Broeken maatinfo

Mascot
Hier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor werkbroeken van Mascot.

Meet je heupwijdte (Punt L op de tekening hieronder) en taille (punt K1 of K2) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Een overzicht van de meetpunten K1, K2, L en E voor Mascot broeken:
Kies vervolgens de best passende maat aan de hand van de afmetingen:

Let op: De tussenmaten (oneven getallen) zijn niet bij alle type werkbroeken te bestellen, kies dan de dichtst beschikbare maat. Binnenbeenlengte

Meet je binnenbeenlengte (punt E op de tekening; van kruis tot aan de grond) in centimeters en kijk welke maat er bij past.
Mascot werkbroeken hebben bij alle normale maten een binnenbeenlengte van 82 centimeter.
Bij sommige Mascot broeken kun je ook een 76 cm kwartmaat (kort) of 90cm lengtemaat (lang) kiezen. Een lengtemaat heeft 8 centimeter extra lengte ten opzichte van de standaard maat en is in onze webshop gemakkelijk te herkennen aan de tekst 'lengtemaat' met het getal van de maat erachter.

Mascot broeken lengtematen binnenbeenlengte

Is je Mascot maat 90C52, kies dan in onze webshop Lengtemaat 52.


Geslaagd? Nu kun je de best passende Mascot werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Mascot heren werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »