Tricorp Jeans maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor (werk)spijkerbroeken van Tricorp. Dit geldt alleen voor de TJW2000, de TJB2000 en de TJL2000 die te bestellen zijn in jeansmaten. Bestel je een werkbroek met andere maten, ga dan naar Tricorp werkbroeken maatinfo.

De werkspijkerbroeken van Tricorp zijn met uitzondering wel in normale jeansmaten te bestellen. Deze komen dus grotendeels overeen met de maat die je bij je normale spijkerbroeken hebt. Denk er wel om dat de Tricorp spijkerbroeken klein uitvallen.

 

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren

 

Jeansmaat berekenen

Kun je je huidige jeansmaat niet vinden of wil je het nogmaals berekenen?

Meet je taillewijdte (smalste punt) en binnenbeenlengte (van voet tot kruis) in centimeters of inches en kijk welke maat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

 


 


Damesmaten


Heb je je maat gevonden, dan kun je direct terug naar de productgroep Tricorp werkbroeken.


Geslaagd? Nu kun je de best passende Tricorp werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Tricorp werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »