Workman Werkbroeken maatinfo

Workman logo
Hier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor werkbroeken van Workman.


Meet je halve taillewijdte (meetpunt D)heupwijdte (E)bovenbeenwijdte (I) en hele buitenbeenlengte (H) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Workman meetpunten maattabel

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen:

(Afmetingen staan vermeld in centimeters. Taille, heup en bovenbeenwijdte is vermeld in half.)

 


Langere lichaamslengte

Bij Workman werkbroeken is het mogelijk om voor de maten 46 tot en met 56 een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit in de beenlengte.
Bij Workman artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze een getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven tussen maat 46 en 56 en kies op de productpagina voor een lengtemaat. 

 

Kortere Beenlengte

Bij speciaal overleg of indien de maatkeuze vermeld wordt zijn er soms ook kortere maten leverbaar. Deze staan aangeduid als 88, 96 of 100. Bij vragen of twijfels, neem contact op met de klantenservice. Kortere maten kunnen zonder overleg niet achteraf geretourneerd worden omdat het een bestel-artikel is. Let op: 44 (XS) is maat 44 met gemiddelde lengte, geen kortere lengte!Geslaagd? Nu kun je de best passende Workman werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw naar deze werkbroeken:
Workman werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »