Tricorp Werkbroeken maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor werkbroeken van Tricorp.

Meet je taillewijdte (smalste punt) en binnenbeenlengte (zie foto 2) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen. Let op, zit je vlak bij 2 maten, kies dan de kleinere maat! Tricorp werkbroeken vallen ruim uit t.o.v. andere merken.
Let op: De TWC2000 en TKC2000 werkbroeken hebben een ruimere pasvorm en vallen dus 1 maat groter uit dan u op de tabel zou uitlezen. Kies dus een maatje kleiner als de kleding niet te ruim moet zitten.

Normale lengte

Let op! De TWC2000 Cordura canvas werkbroeken, nummer 502009, hebben een ruimere pasvorm! Deze vallen 4 a 5 cm groter uit dan deze maattabel, kies dus uiteindelijk een maat kleiner!
(Afmetingen staan vermeld in centimeters)
Tricorp Maattabel


Langere lichaamslengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit.
Bij Tricorp artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze een getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven en zoek een werkbroek uit die beschikbaar is in lengtematen zoals de TWC2000 en de TQC2000. 

Let op! De TWC2000 Cordura canvas werkbroeken, nummer 502009, hebben een ruimere pasvorm! Deze vallen 4 a 5 cm groter uit dan deze maattabel, kies dus de Tricorp Cordura werkbroek in een maat kleiner!

Geslaagd? Nu kun je de best passende Tricorp werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Tricorp werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.