Tricorp Werkbroeken maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor werkbroeken van Tricorp.

Meet je taillewijdte (smalste punt), heupwijdte (breedste punt) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Ben je  langer dan 185 cm van lengte, dan kun ook je binnenbeenlengte controleren of je een normale maat of lengtemaat nodig hebt.
Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen. Zit je vlak bij 2 maten, kies dan de kleinere maat! Tricorp werkbroeken vallen ruim uit t.o.v. andere merken.
Let op: De TWC2000 en TKC2000 werkbroeken hebben een andere pasvorm en vallen soms 1 maat groter uit dan u op de tabel zou uitlezen. Kies dus een maatje kleiner als de kleding niet te ruim moet zitten.


Herenmaten:

(Afmetingen staan vermeld in centimeters)Damesmaten:

(4) Binnenbeenlengte bij gemiddelde maten ongeveer 82 cm. Bij maat 44(XS): 76 cm en 64: 88 cm.
* Niet alle maten zijn daadwerkelijk te bestellen. De meeste werkbroeken zijn leverbaar in maat 42 tot en met 64.


Langere lichaamslengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit.
Bij Tricorp artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze een getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven en zoek een werkbroek uit die beschikbaar is in lengtematen zoals de TWC2000 en de TQC2000. 

Let op! De TWC2000 Cordura canvas werkbroeken, nummer 502009, hebben een ruimere pasvorm! Deze vallen 4 a 5 cm groter uit dan deze maattabel, kies dus de Tricorp Cordura werkbroek in een maat kleiner!

Gevonden? Nu kun je de best passende Tricorp werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Tricorp werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.