Tricorp Werkbroeken maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor werkbroeken van Tricorp.

Meet je taillewijdte (smalste punt), heupwijdte (breedste punt) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Ben je  langer dan 185 cm van lengte, dan kun ook je binnenbeenlengte controleren of je een normale maat of lengtemaat nodig hebt.
Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen. Zit je vlak bij 2 maten, kies dan de kleinere maat! Tricorp werkbroeken vallen ruim uit t.o.v. andere merken.
Let op: De TWC2000 en TKC2000 werkbroeken hebben een andere pasvorm en vallen soms 1 maat groter uit dan u op de tabel zou uitlezen. Kies dus een maatje kleiner als de kleding niet te ruim moet zitten.


Herenmaten:

(Afmetingen staan vermeld in centimeters)
Voor langere of kortere beenlengtes kun je ook deze tabel gebruiken en verderop lezen over hoe je jouw maat kiest.


Kortere maat bestellen?

Ideaal als je iets kortere benen hebt!
Sommige Heren/Unisex werkbroek bestel je ook in korte maten 21-27, gemiddelde maten 42-64 en lengtematen 47-55. 
Kwartmaat / korte maat kiezen? Bepaal je maat en deel deze door 2 en haal daar 1 af. Voorbeeld: 56 > 28 > 27.

 

 

Damesmaten:

(4) Binnenbeenlengte bij gemiddelde maten ongeveer 82 cm.
* Niet alle maten zijn daadwerkelijk te bestellen. De meeste werkbroeken zijn leverbaar in maat 42 tot en met 64. Neem contact op met ons voor vragen of beschikbaarheid.

Kortere beenlengte

Bij sommige Tricorp broeken is het mogelijk om een kortere maat te bestellen. Deze heeft dan een binnenbeenlengte van ongeveer 76 cm. Dat is 6 cm korter dan de reguliere maten en kan voor veel mensen de ideale oplossing zijn om de werkbroek op de juiste lengte te hebben. Handig bijvoorbeeld voor de kniekussen zakken.
De zogenoemde kwartmaten hebben bij heren/unisex artikelen maatnummer 21 tm 27. Reken via de heren maattabel je breedtemaat uit en deel die door 2. Zo is de kortere maat van breedtemaat 50 maat 25 en 48 wordt 24.


Langere beenlengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit.
Bij Tricorp artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze 1 getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven en zoek een werkbroek uit die beschikbaar is in lengtematen zoals de TWC2000 en de TQC2000. 

Let op! De TWC2000 Cordura canvas werkbroeken, nummer 502009, hebben een ruimere pasvorm! Deze vallen 4 a 5 cm groter uit dan deze maattabel, kies dus de Tricorp Cordura werkbroek in een maat kleiner!

Gevonden? Nu kun je de best passende Tricorp werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Tricorp werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »