Workman Korte Broek maatinfo

Workman logo
Hier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor de korte werkbroek bermuda type 10.1.2003 van Workman.


Meet je halve taillewijdte (meetpunt D)heupwijdte (E)bovenbeenwijdte (I) en buitenbeenlengte (H) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Workman meetpunten maattabel

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen:

Normale lengte

(Afmetingen staan vermeld in centimeters.)


Workman shorts bermuda korte broek maatinfoWorkman shorts bermuda korte broek maatinfo


Langere lichaamslengte

Bij Workman werkbroeken is het mogelijk om voor de maten 46 tot en met 56 een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 8 centimeter langer uit in de beenlengte.
Bij Workman artikelen zijn deze maten te herkennen aan Vermelding van "Lengtemaat" ervoor en zijn ze een getal hoger. Zo is Lengtemaat 51 bijvoorbeeld een maat 50 met extra lengte.
Bepaal de juiste breedtemaat via dezelfde tabel hierboven tussen maat 46 en 56 en kies op de productpagina voor een lengtemaat. Geslaagd? Nu kun je de best passende Workman werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw naar deze werkbroeken:
Workman werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »