Contact

Over ons

E-werkbroeken.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gespecialiseerd in advies en verkoop van werkkleding, beroepskleding en veiligheidskleding voor dames en heren. Ook leveren wij bijpassende accessoires.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom alles wat met werkkleding te maken heeft voor verschillende vakgebieden. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

Uniwork vindt dat bedrijfskleding bepalend is voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. En dit alles in een passend budget. Uniwork helpt jou of je bedrijf graag verder!


Totaalpakket
Wij bieden een totaalpakket voor beroepskleding:
  • inventarisatie
  • advies
  • uitgifte
  • en het volledige beheer

Ook verzorgen wij kleding van geborduurde of bedrukte (bedrijfs)logo's, die we aanbrengen in onze eigen studio. Meer informatie.


Totaalconcept
Uniwork levert vrijwel alles op het gebied van beroepsmatige kleding en schoeisel. Van overall tot kostuum, van werksok tot veiligheidsschoen. Snel en flexibel ingespeeld op jouw wensen. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen.

 

Contactgegevens

E-werkbroeken.nl

Voor vragen over ons assortiment, onze service of bestellingen kun je met ons mailen, of tijdens normale werkdagen ook chatten en telefoneren.
Houd bij vragen over een openstaande bestelling het ordernummer bij de hand en/of vermeld deze in de e-mail.
Informatie over retourneren staat hier op onze website.

E-mail:  [email protected]

Telefoon: +31 (0)50 - 21 11 430

Telefonisch bereikbaar op werkdagen: maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur*.
* Zijn we telefonisch (even) niet bereikbaar, stuur ons dan een e-mail of probeer het later nog eens. Tijdens de zomerperiode van juni t/m augustus kan onze telefonische klantenservice soms een lagere bezetting hebben.


Adres, alleen op afspraak of als klant van Uniwork:

Gotenburgweg 23

9723 TK GRONINGEN


KVK: 54000505 
B.T.W. nr: NL851110332.B01

 

Openingstijden

Onze klantenservice is beschikbaar op reguliere werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur*.

Naast onze webshop die 24/7 bereikbaar is, hebben wij een eigen showroom waar een deel van ons assortiment aan beroepskleding bekeken en gepast kan worden.
- De prijzen in deze showroom liggen minimaal 10% hoger, dus houdt rekening met een hogere showroom-prijs vanwege de extra tijd die nodig is om u van dienst te zijn.
- Het passen van een webshop bestelling is niet mogelijk.
Het team van Uniwork staat op werkdagen voor u klaar aan de Gotenburgweg 23 in Groningen.