Over ons

E-werkbroeken.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gespecialiseerd in advies en verkoop van werkkleding, beroepskleding en veiligheidskleding voor dames en heren. Ook leveren wij bijpassende accessoires.
Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom alles wat met werkkleding te maken heeft voor verschillende vakgebieden. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

Uniwork vindt dat bedrijfskleding bepalend is voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. En dit alles in een passend budget. Uniwork helpt jou of je bedrijf graag verder!


Totaalpakket
Wij bieden een totaalpakket voor beroepskleding:
  • inventarisatie
  • advies
  • uitgifte
  • en het volledige beheer

Ook verzorgen wij kleding van geborduurde of bedrukte (bedrijfs)logo's, die we aanbrengen in onze eigen studio. Meer informatie.


Totaalconcept
Uniwork levert vrijwel alles op het gebied van beroepsmatige kleding en schoeisel. Van overall tot kostuum, van werksok tot veiligheidsschoen. Snel en flexibel ingespeeld op jouw wensen. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen.

Contactgegevens

E-werkbroeken.nl (Uniwork BV)

Gotenburgweg 23

9723TK GRONINGEN

T: +31 (0)50-21 11 430 (ma t/m vr 9:00-17:00)

@:  klantenservice@e-werkbroeken.nl

KVK: 54000505 
B.T.W. nr: NL851110332.B01

 

Openingstijden

Naast onze webshop die 24/7 bereikbaar is, hebben wij een eigen showroom waar kleding bekeken en gepast kan worden.
Onze showroom bevindt zich in Groningen (de prijzen in de webshop liggen ongeveer 10% lager).
Wij staan op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur voor u klaar aan de Gotenburgweg 23 in Groningen.