Tricorp Bovenkleding maatinfo

TricorpHier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor bovenkleding van Tricorp, zoals sweaters, (softshell) jassen,  parka's, t-shirts, polo's. 

Meet je bovenwijdte (borst, ruimste punt) en taillewijdte (smalste punt) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten dames


Kies aan de hand van je afmetingen de best passende maat. Heb je een wat langere lichaamslengte bestel dan eerder een maatje groter.

(Afmetingen staan vermeld in centimeters)


Herenmaten

 

Damesmaten

* Niet alle maten zijn daadwerkelijk te bestellen. De meeste bovenkleding is leverbaar in maat XS tot en met 7XL. Neem bij vragen over beschikbaarheid gerust even contact op.Geslaagd? Nu kun je de best passende Tricorp bovenkleding bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Merkoverzicht Tricorp werkkledingOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »