Blaklader Dames Broeken maatinfo

BlakladerMeet je taillewijdte (smalste punt) heupwijdte (breedste punt) en binnenbeenlengte (zie foto 2) plat horizontaal in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten damesBinnenbeenlengte Blaklader dames(binnenbeentengte is van kruis tot aan enkelbot)

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen:

Normale pasvorm

Let op: De afmetingen in deze tabellen zijn de afmetingen van de kleding. Meet je heupwijdte dus losjes, of meet een passende broek. De binnenbeenlengte is van kruis tot enkelbot.

Blaklader maattabel dames broeken


Bredere pasvorm

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een bredere maat te bestellen. Deze heeft dan een iets kortere lengte en valt wat ruimer uit in de breedte. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de D die voor het getal staat.

Blaklader maattabel dames breder broekenGeslaagd? Nu kun je de best passende Blaklader werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Dames werkbroeken Of ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »