Blaklader Heren Broeken maatinfo

BlakladerMeet je taillewijdte (smalste punt) heupwijdte (breedste punt) en binnenbeenlengte (zie foto 2) horizontaal plat gemeten in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en houd het recht. Je kunt eventueel ook een passende broek plat meten op het juiste punt.

Meetpunten herenMeetpunten binnenbeenlengte Blaklader heren(binnenbeenlengte net tot aan je enkelbot)

Kies vervolgens de meest passende maat aan de hand van de afmetingen:

Normale pasvorm

Let op: De afmetingen in deze tabellen zijn de afmetingen van de kleding. Meet je heupwijdte dus losjes, of meet een passende broek. De taille is de bovenband van de broek en de heup halverwege het kruis. De binnenbeenlengte is van kruis tot enkelbot.

Blaklader maattabel heren werkbroeken
 

Bredere pasvorm

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een bredere maat te bestellen. Deze heeft dan wel de normale lengtemaat, maar valt wat ruimer uit in de breedte. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de D die voor het getal staat.
Blaklader maattabel heren bredere werkbroeken


Langere lichaamslengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt 4 centimeter langer uit. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de extra 1 die voor het getal staat (150, 152, of simpelweg "Lengtemaat 150").

Blaklader maattabel heren langere werkbroekenGeslaagd? Nu kun je de best passende Blaklader werkbroek bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Blaklader heren werkbroekenOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »