Kleding borduren in Groningen - Geleverd in heel Benelux

Borduren (of embroidery) is de beste manier om je nieuwe werkkleding van logo en bedrijfsnaam te voorzien. Een naam of logo wordt met naald en draad in diverse kleuren heel gedetailleerd in de kleding genaaid. In ons atelier wordt dit gedaan met een geavanceerde borduurmachine voor het beste en het meest consistente resultaat.
We bieden grote flexibiliteit dankzij ons eigen borduuratelier. Alleen bij de eerste bestelling betaal je opstartkosten voor het maken van een borduurkaart van het logo/ontwerp. Daarna is het altijd voordelig om een of meer kledingstukken te laten borduren.


Stap 1: Keuze van de werkkleding
Je kunt de werkkleding zelf in onze webshop uitzoeken, of samen met ons in overleg. Vrijwel elk kledingstuk uit ons assortiment is te borduren. Van werkbroek tot fleecevest tot winterjas.

Stap 2: Lever het logo of ontwerp aan en de gewenste afmeting
Digitaal voorbeeld van het borduurwerk op uw kledingDenk erom dat een logo of ontwerp in goede kwaliteit wordt aangeleverd in een zogeheten 'vector bestand' zoals .EPS of .AI. Stuur ons een e-mail met daarin je (bedrijfs)logo of het gewenste ontwerp (bijvoorbeeld bedrijfsnaam en contactinformatie) en wij maken een test/proef borduurkaart aan. Wanneer het alleen om een naam of tekst gaat kunnen wij dit rechtstreeks omzetten naar een borduurkaart, in een kleur en lettertype naar keuze. Je krijgt samen met de prijsindicatie eerst een digitaal voorbeeld (PDF) te zien waarna het na overleg en eventuele wijzigingen pas definitief aangemaakt wordt.

Stap 3: Aanmaken van de borduurkaart
Er moet door ons een eenmalige borduurkaart gemaakt worden die ervoor zorgt dat op al jouw werkkleding exact hetzelfde ontwerp geborduurd wordt. Het handige is dat deze borduurkaart altijd beschikbaar blijft, dus ook wanneer je weer nieuwe werkkleding nodig hebt voor jezelf of een nieuwe medewerker.
De eenmalige opstartkosten voor het maken van de eerste borduurkaart zijn vanaf € 50,00 exclusief BTW. Voor elk daaropvolgende logo (in een ander formaat bijvoorbeeld) vanaf € 30,00. Wanneer jouw logo of ontwerp niet helemaal aan de eisen voldoet, dan passen we dit voor je aan. De lijntjes van een logo moeten bijvoorbeeld dik genoeg zijn voor de fijnste stiksel van het draad.

Indicatie opstartkosten:
Eerste logo groot of klein: vanaf € 50,00 exclusief BTW
Elk daaropvolgend logo: vanaf € 30,00 exclusief BTW
Voorbeeld: Je wilt een klein logo op de voorkant en een groot ruglogo, dan zijn de eenmalige opstartkosten € 80,00.
Na het aanmaken van de borduurkaart maken wij eerst een proef borduursel op een lapje stof met de kleur die je werkkleding ook heeft. Deze sturen wij naar je op ter beoordeling. Zo kun je voordat we echt beginnen het resultaat al zien.

Stap 4: Bestellen, borduren en verzenden
Na aanmaak en betalen van de borduurkaart (dit duurt gemiddeld een week) kunnen wij de kledingstukken snel en voordelig uitleveren. Elke keer wanneer je kleding nodig hebt bestel je gemakkelijk via een persoonlijke bestelpagina in de webshop, of neem je contact met ons op om je bestelling door te geven. Na de eerste bestelling heb je sowieso geen opstartkosten meer en is het dus altijd extra voordelig en goedkoper dan bedrukken.
Per kledingstuk betaal je gemiddeld vanaf € 5,50 voor het borduren van een klein logo en vanaf € 7,95 voor het borduren van een groot ontwerp. Het is ook mogelijk om per bestelling slechts 1 kledingstuk te laten borduren, zelfs bij de eerste bestelling.
De levertijd en afleveradres is in overleg of wordt aangegeven bij de bestelling. Afhalen in Groningen is ook mogelijk.
Het resultaat van werkkleding met uw eigen logo ziet er profesioneel uit!

Wil je meer weten of direct aan de slag? Neem dan contact op met onderstaand e-mailadres of telefoon nummer:

Aanvraag E-mail: [email protected]


Voor overleg, Tel: 050-21 11 430

Kies je voor E-Werkbroeken en Uniwork Beroepskleding, dan krijg je de beste kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service. 
We helpen je graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »