Nieuwe Tricorp Maatvoering sinds 2019 bij grotere maten

Nieuwe maataanduiding Tricorp

Graag informeren wij je over de nieuwe maataanduiding van Tricorp. Een aanpassing die behalve voor een betere en moderne fit volgens Tricorp ook zorgt voor een mooiere uitstraling.

Grotere maten
Voor het grootste deel zijn deze aanpassingen minimaal (XXS t/m XXL), maar in de grote buitenmaten is er een verschuiving: Waar je bij de oude maataanduiding een 4XL, 5XL en/of een 7XL bestelde dien je nu een 3XL, 4XL en/of een 5XL te bestellen.
Deze aanpassing is in onderstaande tabel in beeld gebracht.

Voorbeeld verschuiving Tricorp

Draag je bijvoorbeeld momenteel een maat 7XL (oude maataanduiding), dan dien heb je nu een maat 5XL nodig. Indien u er niet uit komt helpt e-werkbroeken.nl of Tricorp u graag verder. Ook houden wij als webshop onze bestellingen in de gaten om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Oud 2018 Nieuw 2019 Tricorp maat


Overgangsperiode
In de overgangsperiode tussen de oude en nieuwe maataanduiding kan het zijn dat u uw bestelling met de oude of de nieuwe maataanduiding ontvangt. Hierdoor kan het lijken alsof u het verkeerde
artikel hebt ontvangen, maar dat is niet zo. Doordat Tricorp veel voorraad heeft verwachten wij dat deze periode tot 2021 zal duren.

Wat kun je verwachten bij de Tricorp maatvoering

Advies van e-werkbroeken.nl:
Pas je nieuwe kleding altijd goed nadat je je bestelling ontvangt. En doe dit zeker voordat je je kleding gaat (laten) bedrukken met een logo!

Bekijk ons Tricorp assortiment hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »