Mascot Tuinbroeken/Overalls maatinfo

Mascot
Hier vind je de instructies om de juiste maat te bepalen voor tuinbroeken en overalls van Mascot. De maatvoering voor Mascot overalls gaat van XS tot 4XL en bij tuinbroeken van 42 tot 66.

Meet je taille (Punt K1 op de tekening hieronder), heupwijdte (punt L) en borstomvang (punt A) in centimeters. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Een overzicht van de meetpunten A en K1 voor Mascot broeken:


Kies vervolgens de best passende lettermaat voor overalls (XXS tot 6XL) of cijfermaat (42 tot 74) bij de meeste tuinbroeken aan de hand van de afmetingen:


Sommige tuinbroeken hebben de maten XS tot 4XL. Noteer dus voor de zekerheid zowel de best passende cijfermaat als lettermaat.

Tuinbroeken in maatvoering 42 tm 66 met lengtematen

Sommige Mascot tuinbroeken, die in cijfermaten geleverd worden, zijn ook in lengtematen met 8 centimeter extra lengte leverbaar. Meet je binnenbeenlengte (punt E op de tekening; van kruis tot aan de grond) in centimeters en kijk welke maat er bij past.
Mascot tuinbroeken hebben bij de normale maten een binnenbeenlengte van 82 centimeter (behalve bij de XS tot 4XL maatvoering, daar loopt het geleidelijk op).

Mascot broeken lengtematen binnenbeenlengte

 


Geslaagd? Nu kun je de best passende Mascot tuinbroek of overall bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Mascot heren tuinbroeken en overallsOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »