Blaklader Heren Bovenkleding maatinfo

BlakladerMeet je bovenwijdte (breedste punt) en taille wijdte (smalste punt) in centimeters en kijk welke cijfermaat of lettermaat er bij past. Leg de meetlint zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

Meetpunten dames


Bij sommige Blaklader kleding zijn er ook lengtematen beschikbaar voor extra lengte of breedtematen voor een bredere pasvorm.
Kies aan de hand van je afmetingen de best passende maat:


Normale pasvorm

Blaklader maattabel herenkleding bovenkleding


Bredere pasvorm

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een bredere maat te bestellen. Deze heeft dan wel de normale lengtemaat, maar valt wat ruimer uit in de breedte. Bij Blaklader zijn deze maten te herkennen aan de D die voor het getal staat.
Blaklader maattabel bredere heren bovenkleding


Langere lichaamslengte

Bij sommige kledingstukken is het mogelijk om een langere maat te bestellen. Deze heeft dan wel dezelfde breedte, maar valt langer uit. Bij Blaklader artikelen zijn deze maten te herkennen aan de extra 1 die voor het getal staat (150, 152, of simpelweg "Lengtemaat 150").

Blaklader maattabel langere heren bovenkledingGeslaagd? Nu kun je de best passende Blaklader bovenkleding bestellen! Ga terug naar het tabblad waarin je zojuist een kledingstuk bekeek of shop opnieuw in de categorie waar deze kledingstukken het meest voorkomen:
Blaklader T-shirts, polo's en Sweaters of Blaklader Jassen & FleeceOf ga terug naar Kies de juiste maat voor een ander kledingstuk.


* Het resultaat van deze maatinfo pagina is ter indicatie. Hoewel deze pagina met de uiterste zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »